Presentie controleren

LET OP: Presentie kan ook door docenten worden doorgegeven in de docenten portal.

Sommige opleiders willen per lesdag bijhouden wie er aanwezig is geweest. Presentie wordt altijd doorgegeven door docenten via de portal, maar kunnen ook direct in Apollo worden geregistreerd.  Dit kan op de volgende manier:

1. Ga naar de uitvoering waarin je de presentie wilt registreren.
  2. Scroll naar de programma en documenten per bijeenkomst.
  3. Klik rechts op de pagina van de dag waar je de presentie wilt registreren op het pijltje dat > staat.
  4. Er opent een lijst met alle deelnemers.
  5. Vul de aan-en afwezigheid in door per persoon op de knop aanwezig, terecht afwezig, onterecht afwezig te klikken. In dat laagste optie kan je aangeven wat de reden hiervan is.  Standaard staat iedereeneen op aanwezig.
  6. Je kan nu onder deze lijst een pdf downloaden en versturen met alle aan-en afwezigen.