Losse cursuslink versturen

Om potentiële deelnemers niet naar de website te moeten verwijzen om zich aan te melden voor een opleiding, kan deze ook direct verstuurd worden naar de deelnemer. Dit werkt als volgt:

1. Ga naar uitvoeringen.
  2. Selecteer de uitvoering waarvan je de link wilt versturen.
  3. Klik rechtsboven onder functies op de functie “verstuur cursuslink”.
  4. Er opent een standaard e-mail (instelbaar via instellingen > e-mailinstellingen > opleiding | uitnodiging opleidingslink | mail naar klant.
  5. Vul eventueel aan met andere tekst, maar zorg dat de link aanwezig blijft.
  6. Verstuur link door op de groene knop “verstuur mail” te klikken.