Cursus-pakketten maken

Wanneer je jouw toekomstige cursisten sneller over de streep wilt trekken, kun je ook pakketten aanbieden. Een pakket is een combinatie van twee of meerdere cursussen die voor één prijs door jouw cursisten kunnen worden aangeschaft. Bij het inschrijven op zo’n pakket kunnen cursisten wel kiezen voor de verschillende uitvoeringen van hun cursus, en zelf voor verschillende locaties.

Wanneer cursisten ingeschreven worden via een pakket komen ze gewoon in de groepen van de standaard uitvoeringen terecht. En ze ontvangen slechts één factuur voor het gehele pakket.  Je maakt een pakket op de volgende manier:

1. Login in Apollo.
  2. Klik links in het menu op pakketten.
  3. Klik op de groene knop “nieuw” bovenaan de pagina.
  4. Geef aan of het eenmalige of een doorlopen de aanbieding is. Als de aanbieding eenmalig is, geef dan de begin en einddatum aan.
  5. Selecteer alle uitvoeringen (wanneer het een doorlopen aanbiedingen) van de cursussen die je in het pakket wilt plaatsen, of selecteer de unieke uitvoeringen (wanneer het een enkele aanbieding) is
  6. Geef aan wat de prijs van het pakket
  7. Kopieer de link die hieronder verschijnt, en plaatst deze op de plek op je website.