Maak doelgroep o.b.v. kenmerken

1. Login in Apollo.
  2. Ga naar contacten.
  3. Selecteer het kenmerk in het kenmerken filter waarop je wilt segmenteren.
  4. Er wordt een gefilterde lijst getoond.
  5. Klik rechtsboven op de checkbox (grijze vierkantje) naast het zwarte pijltje. Alle personen met deze kenmerken zijn nu geselecteerd.
  6. Klik op het zwarte pijltje.
  7. Klik nu op maak doelgroep van selectie.
  8. Kies of je de personen in een nieuwe doelgroep of een bestaande doelgroep wilt plaatsen.
    1. In het geval van een bestaande doelgroep, selecteer dan de doelgroep.
    2. In het geval van nieuw doelgroep, geef deze een naam.
  9. Klik nu op “maak doelgroep”.