Datalayers implementeren

Sommige klanten willen de conversies bijhouden van de cursisten die zich inschrijven via Google Adwords. Deze statistiek wordt bijgehouden in Google analytics. Apollo is volledig voorbereid om deze metingen bij te houden. Het enige wat je moet doen is Google tag manager via Google Analytics toevoegen. Dit doe je op de volgende manier:

1. Login in Apollo
  2. Ga in het menu naar instellingen
  3. Klik op het tabblad “site instellingen”.
  4. Plaats de Google tag manager code in het veld marketing cookies.
  5. Klik rechtsboven op “instellingen opslaan”.
  6. Vanaf nu werken de metingen in Apollo.