Video(bel)link instellen

Bij iedere lesdag kan een video(bel)link worden ingesteld. Hiermee verschijnt er bij iedere lesdag een unieke knop voor de cursisten waarmee ze direct de videobel afspraak (Zoom, Teams, Google Meet, Skype) kunnen starten. Een video(bel)link plaatsen werkt als volgt:

1. Login in Apollo.
  2. Ga naar uitvoeringen of stamgegevens. Uitvoeringsinstellingen zijn altijd leidend.
  3. Klik op de uitvoering of stamgegevens waar je dit voor wilt aanpassen.
  4. Ga hier naar binnen.
  5. Scoll naar het programma en open een lesdag door op het pijltje aan de rechterkant van de dag te klikken.
  6. De lesdag opent.
  7. Onder de dropdown van dag 1 staat video(bel)link
  8. Plaats hier de link van de videobel verbinding of terugkijklink van een les.