Een cursus volgen

Nadat je je hebt ingeschreven op een cursus ontvang je een mail van de  organisatie waar je de cursus volgt met login gegevens voor de cursisten portal. Wanneer je je account hebt aangemaakt kan je inloggen op de cursisten portal. Vanaf heir kan je een cursus volgen en dat werkt als volgt:

1. Login in de cursisten portal.
  2. Klik vanaf het dashboard direct naar de lesdag die je wilt volgen, of klik op cursussen in het menu recht.
  3. Klik op de cursus waar je aan wilt werken.
  4. Selecteer het lesmoment waar je iets mee wilt.