Interne notitie (of waarschuwing) maken

Een interne notitie is een aantekening voor jezelf die niet zichtbaar wordt voor de klant in de cursistenportal. Je maakt een interne notitie op de volgende manier:

1. Ga naar Contacten.
  2. Klik op het contact.
  3. Scroll naar de berichten functie onderaan de pagina.
  4. Selecteer de functie, interne notitie.
  5. Type een bericht.
  6. Klik op de groene knop.

Optioneel: Heb je een belangrijk bericht dat jij en/of jouw docenten zien betreffende de cursist, dan kun je ook kiezen voor een "Waarschuwing".

Als je kiest voor "Waarschuwing" wordt deze notitie bovenaan de notities van de klant geplaatst en zxal deze ook in de docentenportal verschijnen.
Let op: Deze optie staat niet standaard aan in Apollo.courses, zet deze aan in de Instellingen pagina > Tab Site Instellingen