Docent toevoegen

Als je een nieuwe docent wilt toevoegen aan je systeem, doe je dat op de volgende manier:

1. Ga naar Contacten
  2. Klik op Nieuw
  3. Selecteer de rol Docent
  4. Vul de gegevens in

De docent staat nu klaar om in de Stamgegevens en Uitvoeringen gebruikt te worden.

LET OP: Een gebruiker met de rol docent kan maar één keer aangemaakt worden. Maak je een fout, verwijder dan het profiel, en maak de docentenrol opnieuw aan. We hebben dit gedaan om te voorkomen dat rollen tussentijds op een profiel veranderd worden met als gevolg dat bepaalde functionaliteit niet meer werkt.