Waarschuwingen, notitie of bericht maken

Er kunnen allerlei redenen zijn om waarschuwing, notities of berichten te schrijven naar cursisten. Hier onder staan de verschillen tussen de drie communicatie vormen:

• Interne notitie: een bericht dat alleen door docenten en Apollo gebruikers gelezen kan worden.
  • Bericht: een bericht dat verstuurd wordt naar de cursisten portal en leesbaar is door cursisten, docenten en Apollo medewerkers.
  • Waarschuwing: het zelfde als een interne notitie, maar een waarschuwing krijgt extra aandacht op het beeldscherm. Er wordt een rode gevaren driehoek bij de student geplaatst. Als je hier met je muis overheen gaat kan je het bericht direct lezen. Daarnaast is een waarschuwing bericht altijd extra opvallend omdat het rood is.

Deze waarschuwing zijn alleen leesbaar voor andere docenten, en mensen die in de Apollo software werken. Een waarschuwing noteer je op de volgende manier:

1. Login in de docenten portal.
  2. Klik op de cursus waar een cursist in zit waar je een interne notitie, bericht of waarschuwing voor wilt plaatsen.
  3. Klik op het tabblad cursisten.
  4. Klik op de cursist waar je een interne notitie, bericht of waarschuwing bij wilt plaatsen.
  5. Er opent een pagina waarop je een bericht kan typen. Type de interne notitie, bericht of waarschuwing.
  6. Klik op verstuur.
  7. Het bericht is nu geplaatst volgens bovenstaande autorisatie op de plek waar het terecht moet komen.