Handmatig een cursist toevoegen op een cursus

1. Als de contactgegevens van de persoon die je wilt toevoegen al in het systeem zitten, kan je starten bij punt 5.
  2. Ga naar contacten.
  3. Klik op de groene knop, maar nieuw contact.
  4. Voeg vervolgens minimaal een voornaam, achternaam en e-mailadres toe.
  5. Ga naar uitvoeringen.
  6. Selecteer de uitvoering waar je de zojuist toegevoegde persoon op wilt toevoegen
  7. Klik in het midden van de pagina op het tabblad cursisten
  8. Type op deze pagina in het grijze vled de naam van de persoon
  9. Selecteer deze persoon en deze persoon wordt automatisch toegevoegd op de cursus