Algemene cursustemplate gegevens instellen

Onder basis stamgegevens cursus worden de basisinstellingen voor een bepaalde opleiding gedaan. Hieronder wordt per veld omschreven wat je er moet invoeren of instellen, en wat dit doet. De pagina slaat zichzelf automatisch op. Om de algemene cursustemplate gegevens in te stellen, ga je als volgt te werk.

1. Login in Apollo.
  2. Ga naar stamgegevens..
  3. Klik linksboven op nieuwe stamgegevens.
  4. Kies een cursustemplate naam. Dit is de naam die deze template krijgt als je m wilt zoeken in een uitvoering.
  5. Kies wat voor reen opleidingsvorm je gaat maken.
  6. Bepaal het maximaal aantal deelnemers per groep. Dit is het maximaal aantal deelnemers dat zicht kan inschrijven op de cursus.
  7. Selecteer de standaard hoofddocent van de opleiding. (ontvangt altijd alle berichten van deelnemers en kan inhoud van de cursus wijzigen). Deze kan per uitvoering vervangen worden.
  8. Vul de locatie in waar de opleiding wordt gegeven. Locaties worden aangemaakt onder contacten > groen knop “nieuwe locatie”.

Onder inhoud opleiding kan een algemene tekst over de cursus worden omschreven die in de cursisten- en docentenportal wordt weergegeven. Deze tekst kan je als volgt toevoegen:

1. Login in Apollo
  2. Klik op stamgegevens.
  3. Scroll naar inhoud opleiding.
  4. Plaats of type hier de tekst voor inhoud opleiding.
  5. De informatie wordt nu automatisch opgeslagen.